Supa de legume cu taitei de casa

de Catalinaflorea in Supe, 28 Mar 2015 | 5414 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • patrunjel
  • 200 g faina
  • 1 ou
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de legume cu taitei de casa:

Se curata cartofii de coaja si se taie cubulete, ceapa la fel, morcovii se dau pe razatoare si se pun toate la fiert.

Se amesteca faina cu oul si un praf de sare pana devine nelipicios si usor de modelat; intindeti o foaie foarte subtire pe care o infainati bine pe ambele parti si o taiati fasii; puneti fasiile una peste alta (le puteti presara cu faina daca se lipesc) si taiati taiteii cat de subtire vreti. Ii lasati la uscat pe un fund pana fierb legumele. Cand sunt pe jumatate fierte se adauga sare si piper dupa gust. La sfarsit adaugati taiteii in ploaie si lasati 5 minute la clocotit fara capac.

Serviti cu patrunjel proaspat tocat.

TIPS-URI

1

Puteti adauga orice leguma va place sau aveti in casa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa de galuste - Reteta gustoasa de post